Het wow effect

Eigenlijk was ik niet van plan om naar de kapper te gaan. Ik was dit jaar tenslotte al geweest, en ik wil graag lang haar. We weten allemaal dat wie lang haar wil hebben vooral niet naar de kapper moet gaan. Want kappers knippen stukjes van je haar af, en dan is het niet lang meer, of iig niet zo lang als dat het was.

Niet dat dat perse heel erg is, maar als je dat te vaak doet weet je iig zeker dat je niet toe komt aan het nog langer laten groeien van je haar. Nu is dat natuurlijk ook niet iedereens levensdoel, maar mijn levensdoel is het wel. Zo lang mogelijk haar.

Ik hou alleen ook van een model in mijn haar. Nu had ik de kapster gevraagd of ze er lagen in wilde knippen. Lange lagen en dan zo’n beetje half rond in mijn gezicht. Je weet wel dat kapsel dat iedereen met lang haar zo’n beetje heeft sinds Friends op de buis kwam.  Zo heel veel variaties zijn er namelijk niet voor wie lange lokken wil.

Om een lang verhaal kort te maken, ik kreeg mijn laagjes niet, mijn haar zag er wel weer goed uit. (want ik was al 2 jaar niet naar een kapper geweest en mijn gespleten haarpunten begonnen zelfs te splijten) Maar ik was er toch niet helemaal tevreden over. Het wow effect ontbrak.

Toen ik dus een oproepje voorbij zag komen van een kapper die opzoek was naar modellen die ook nog eens werkte in een salon die ik al een tijdje eens uit wilde proberen bedacht ik dat dit misschien een mooie kans was om toch laagjes te krijgen.

En dat had niet beter uit kunnen pakken. Toen ik in de spiegel keek zag ik het meteen. Ik had het WOW effect!!!

kapper 2015 #2|

En die gewetensbezwaren dat mijn haar nu vast gewassen is met een shampoo vol met sls schuiven we dan voor een keertje maar aan de kant. Want soms wil je ook gewoon van het leven mogen genieten zonder een linkse zuurpruim te zijn die overal iets naars in ziet.

kapper 2015 #1

 

Auteur: Miss Laura Artemis

Hallo! Ik ben Miss Artemis, beter bekend als Laura. Een meisje van 31 uit Rotterdam. Een heksje, die gek is op poppetjes tekenen, vooral als ze Kawaii zijn. Ook hou ik van snailmail (je weet wel echte post met postzegels enzo), heb ik een beginnende verzameling washi tape en ben ik gek op sprookjes en mythologie natuurlijk. (Vandaar Miss Artemis). Evenals Artemis heb ik wel iets met kinderen, ik werk in de kinderopvang. Van jagen heb ik dan weer minder kaas gegeten, maar wat wil je, als vegetariër. Welkom in mijn stadse sprookje, loop met me mee, en laat je verwonderen.

2 gedachten over “Het wow effect”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *