Very Inspiring Blogger Award

Een tijdje terug alweer werd ik door Martha genomineerd voor de Very Inspiring Blogger Award. En dan met name om de knutseltips en de moesbalkon blogs, melde ze er nog bij.  Dank je wel daarvoor.  Stiekem voel ik me helemaal niet zo heel erg thuis in het blogwereldje. Omdat ik altijd net anders lijkt te zijn dan andere bloggers. Geen niche, geen vakblogger, geen broodblogger, ik krabbel gewoon maar wat in de marche. Iedere keer als een medeblogger dus waardering laat blijken door een award voel ik me een klein beetje verbaasd. Huh? Ik? maar waarom dan?

Er zijn nog wel wat regels verbonden aan de award. Het lijkt me het meest handige om die gewoon maar even te Copy Pasten.

Wat is dat dan, die very inspiring blogger award? Nou, dat is een tag die al een tijdje rondzwerft in de bloggerswereld, de zogenaamde blogosphere. Bloggers nomineren elkaar voor een virtuele prijs die ze dan weer op hun beurt kunnen doorgeven aan andere bloggers. Er zijn natuurlijk een aantal regels:

 1. Bedank degene die je genomineerd heeft op je blog
 2. Show off that award & deel de regels op je blog
 3. Deel 7 feitjes over jezelf
 4. Nomineer 15 bloggers
 5. Laat de bloggers die je genomineerd hebt via de comments op hun blog weten van de nominatie.

Nummer 1 check. Nummer 2, laten we dat dan meteen maar even doen. Hier komt ‘ie, tadaaaaaaaa

Is 'ie niet mooi?
Is ‘ie niet mooi?

Deel 7 feitjes over jezelf, oke, komt ‘ie dan…..

 1. Ik hou ervan om bloemen in mijn haar te dragen
 2. Meestal draag ik geen make-up, maar als ik het wel doe is mijn lipstick vaak knal rood. Daarom sta ik bij veel mensen bekend als het meisje met de rode lippen.
 3. Ik geloof dat dingen met stippen leuker zijn.
 4. Ik eet geen vlees meer sinds mijn 16e
 5. Ik ben gek op poppetjes tekenen, op dit moment vooral het Kawaii soort.
 6. Ik hou van snailmail, vind het helemaal fantastisch om mooie enveloppen te versieren en te ontvangen.
 7. Op dit moment staat mijn jaar in het teken van consuminderen en dingen weg doen. 175 dingen hebben mijn woning inmiddels al verlaten.

Nummer 4, nomineer 15! medebloggers. Oei, dat zijn er heel veel. En een van mijn lievelingsbloggers heeft mij al genomineerd dus die valt niet meer te nomineren. Laten we eens kijken hoe ver ik kom.

 1. Carolien Geurtsen mag natuurlijk niet ontbreken, daar we  naar mijn idee prachtige blog brieven naar elkaar schrijven.  Carolien hoort net als ik niet in een niche, vak, brood of ander blog hokje. Ze doet waar ze zin in heeft en schrijf persoonlijk en inspirerend.
 2. Haagje the ordinary witch mijn moeder mag natuurlijk ook niet ontbreken in dit lijstje. Hoewel dit blog vooral over heksendingen gaat lijken haar blogs verder precies op die van Carolien en mij, eigenzinnig en niet in een hokje te plaatsen. Naast dit blog heeft ze ook nog een hele facebook community uit de grond weten te stampen. Een hechte en warme groep.
 3. Ruitenjas er is al bijna een jaar niet op dit blog gepost, en dat is erg jammer, voor de spelregels en uitleg van ieder kaart spel dat je maar kunt bedenken moet je hier zijn. Bovendien staan er vaak erg hilarische drank adviezen bij.
 4. Muireannz een heksenzusje uit andere ouders en een ander land. Eigenlijk lees ik haar te weinig. Maar haar overpeinzingen blijken altijd weer de moeite waard.
 5. Bewust Groener nog een blog van een van onze Zuiderburen. Lindsay schrijft over hoe je de wereld een beetje groener kunt maken. En dat is altijd een goed idee.
 6. de Verdubbeldame zoals zij is er maar 1, een geweldig inspirerende vrouw die tal van dingen doet om de wereld niet alleen groener maar ook gewoon een beetje mooier of leuker te maken.
 7. Artoek traktatieblog als er iemand een neus heeft voor leuke, lekkere en vaak ook gezonde traktaties is het Artoek wel, een ware inspiratiebron
 8. Karmijn kunst Atelier de illustraties van Annelies zijn een lust voor het oog en zouden zeker niet mis staan in Flow magazine. En daar blogt ze ook nog eens over.
 9. Open Relatie op haar website heeft ze een aantal erg gedurfde en persoonlijke blogs geschreven over haar eigen open relatie. Ik hoop dat deze award er voor zorgt dat er nog meer van deze (soms kwetsbare) verhalen worden toegevoegd.
 10. audioarts alles dat je wilt weten over gitaarspelen
 11. Ruud Ketelaar deze oude brombeer mag natuurlijk niet ontbreken. Zijn vaak maatschappij kritische blogs zijn haarscherp. en hij neemt zelden een blad voor de mond.
 12. Petepel hij heeft de award evenals bovenstaande persoon vast al 10 keer gehad. Maar deze boekenworm en fantast verdiend ook een plaatsje in deze lijst.
 13. Linda en ook Linda is vast al miljoenen keren genomineerd. Want deze sterke vrouw is een enorme doorzetter en bijna altijd vrolijke noot. En ook nog eens heel lief.
 14. Juf Janine dit is hier het hoofdblog van Janine, en eigenlijk gebruikt ze het niet meer, maar ik mis het, en ik hoop dat ze er toch weer eens over na wil denken om hier weer een blogpost te schrijven.
 15. Historian at large oke, eigenlijk ben ik heel erg van het bloggen in je moerstaal, en probeer ik mijn blogwereld ook in het Nederlands te houden. Maar voor Anna maak ik graag een uitzondering. Omdat ze een eigenzinnige mening over kunst heeft en die gedeeld mag worden.

Dan ga ik me nu maar eens bezig houden met punt 5 en mensen laten weten dat ze genomineerd zijn.

Auteur: Miss Laura Artemis

Hallo! Ik ben Miss Artemis, beter bekend als Laura. Een meisje van 31 uit Rotterdam. Een heksje, die gek is op poppetjes tekenen, vooral als ze Kawaii zijn. Ook hou ik van snailmail (je weet wel echte post met postzegels enzo), heb ik een beginnende verzameling washi tape en ben ik gek op sprookjes en mythologie natuurlijk. (Vandaar Miss Artemis). Evenals Artemis heb ik wel iets met kinderen, ik werk in de kinderopvang. Van jagen heb ik dan weer minder kaas gegeten, maar wat wil je, als vegetariër. Welkom in mijn stadse sprookje, loop met me mee, en laat je verwonderen.

3 gedachten over “Very Inspiring Blogger Award”

 1. wat ongelofelijk leuk Laura, dank je wél! Inderdaad evenredig blij met jou aan mijn zij in het gezusterlijk bloggen via emails aan elkaar ongedwongen en ongecensureerd online zetten – verfrissende blogs schrijf je! En je hebt mij door jou inspirerende mails weer uit mijn steeds langer durende zomer reces (hoe schrijf je dat?) gesleurd – Top!

  Ik ga eens even puzzelen hoe ik dat ga doen en nadenken over wie ik ga nomineren natuurlijk natuurlijk – ik ben op zich wel thuis in de blogosfeer maar zoals je mischien wel weet zo onbetrouwbaar als de pest waar het lezen van andere blogs betreft, al heb ik absoluut mijn favorieten.
  Dikke kus en tot maandag!
  PS wat leuk en gorgious daat jouw moeder ook blogt – en dat onder die naam, nieuwsgeirig geworden ga ik snel kijkenj – alsook naar je andere genomineerden – zin in
  vanuit een kamer op het westen dus nu nog heerrlijk enigszins koel

  1. Ik heb geprobeerd een lijst samen te stellen van bloggers die niet zo standaard zijn en al heel veel bezoek krijgen omdat het bijvoorbeeld blogpraat celebs zijn.
   Hoop dat ik daarin ben geslaagd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *