November geefmaand #dag20

Ik log de halve dag loom op bed. Kom er alleen uit om te plassen, of te eten. Uiteindelijk vind ik dat ik lang genoeg niets heb gedaan.  Ik ben zo klaar met me niet helemaal lekker voelen.

Uiteindelijk gaan we even even naar buiten voor een boodschapje. Wil je nog iets hebben?  Kan ik je ergens blij mee maken vraag ik aan de liefde.  Hij wil niets,  alleen een kusje.  Ik geef hem een kusjes maar voel me niet voldaan kwa geef acties.  Dan bedenk ik dat ik net,  toen ik een stapel papieren uit zocht mijn vakantie kaarten vond die ik nooit verstuurd had.  Misschien was het een grappig idee om die te schrijven en te voorzien van een vrolijke kerstzegel.  Ik ga meteen aan de slag.

img_20161120_181205

Stiekem moet ik een beetje grinniken om de verlate vakantie groetjes. Het zal vast voor een paar verraste gezichten zorgen. Jammer dat ik er niet bij ben als ze gevonden worden 🙂

Auteur: Miss Laura Artemis

Hallo! Ik ben Miss Artemis, beter bekend als Laura. Een meisje van 31 uit Rotterdam. Een heksje, die gek is op poppetjes tekenen, vooral als ze Kawaii zijn. Ook hou ik van snailmail (je weet wel echte post met postzegels enzo), heb ik een beginnende verzameling washi tape en ben ik gek op sprookjes en mythologie natuurlijk. (Vandaar Miss Artemis). Evenals Artemis heb ik wel iets met kinderen, ik werk in de kinderopvang. Van jagen heb ik dan weer minder kaas gegeten, maar wat wil je, als vegetariër. Welkom in mijn stadse sprookje, loop met me mee, en laat je verwonderen.

2 gedachten over “November geefmaand #dag20”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *