Consuminder maandag #1

Zoals frequente lezers van dit niet zo frequente blog misschien wel weten, ben ik nogal van het consuminderen.

Ik deed dat in tal van leuke spelletjes.  Zo deed ik een maand lang even veel spullen weg als de dag van de maand aangaf.  Dus 1 ding op de eerste,  2 dingen op de tweede etc, etc.

Ook telde ik de dingen die erin en die eruit gingen met het doel dat er 100 dingen meer uit dan in gingen.

En kocht ik geen nieuwe kleding meer. Tenzij een kledingstuk echt aan vervanging toe was. Toch heb ik na al deze spelletjes nog steeds heel veel spullen.  Ik wil niet meer in zulke extreme mate spullen weg doen.  Maar ik ben nog niet op het punt van verzadiging gekomen als het om consuminderen gaat. Dus roep ik de consuminder maandag in het leven.  Iedere maandag zal ik van gedachten wisselen over mijn consuminder avonturen.

Vandaag trap ik af met het weg doen van deze schatjes :

DSC_0606i

Hoewel ik gek ben op blond lust ik geen koffie, en heb ik geen senseo apparaat. Gasten krijgen hun koffie vaak in een mooi glas. Dus deze kopjes staan al jaren ongebruikt in de kast.  En ik kom niet bepaald om in de kast ruimte.  Dus toedeledoki lieve kopjes, ik wens jullie veel plezier bij jullie nieuwe eigenaar!

Doen jullie mee met consuminderen op maandag?!?

Auteur: Miss Laura Artemis

Hallo! Ik ben Miss Artemis, beter bekend als Laura. Een meisje van 31 uit Rotterdam. Een heksje, die gek is op poppetjes tekenen, vooral als ze Kawaii zijn. Ook hou ik van snailmail (je weet wel echte post met postzegels enzo), heb ik een beginnende verzameling washi tape en ben ik gek op sprookjes en mythologie natuurlijk. (Vandaar Miss Artemis). Evenals Artemis heb ik wel iets met kinderen, ik werk in de kinderopvang. Van jagen heb ik dan weer minder kaas gegeten, maar wat wil je, als vegetariër. Welkom in mijn stadse sprookje, loop met me mee, en laat je verwonderen.

2 gedachten over “Consuminder maandag #1”

  1. Heb zelf al heel wat spullen weggedaan, de meeste ervan kregen eveneens een tweede leven bij andere eigenaars … ’t Zou zonde zijn van mooie spullen in de vuilbak te kieperen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *