Foto (serie) 1 van 30

Ook voor de maandag heb ik een leuk 30 dagen project voor mezelf uitgezocht. En wel in de vorm van foto’s. Op pintrest vond ik een leuk lijstje met thema’s voor een 30 dagen foto project. Wat bij mij dus een 30 weken project gaat worden.

Het eerste thema is:

You!!!

En dat ben ik dus, in dit geval! 
Toen ik bij de orto in de stoel lag zag ik mezelf op zijn scherm staan. Maar dan een versie van mezelf waarin ik mezelf helemaal niet herken. Sterker nog, toen ik een tijdje terug die foto voor het eerst zag dacht ik, waarom ben je een foto van iemand anders aan het bekijken terwijl je met mij bezig bent? Toen ik beter keek bleek ik het toch zelf te zijn. Oeps! 
Maar omdat het wel een beetje flauw is om een foto van een foto te maken, heb ik ook nog maar wat fotootjes geschoten terwijl ik in de stoel lag te wachtten op de tandarts en zijn angels. Je moet wat om het een beetje leuk te houden. 
Oke, nog eentje dan, ik kan maar geen genoeg krijgen van mezelf šŸ˜‰ En uhhhh ik moest erg lang wachtten. 
Volgende week is mijn ontbijt aan de beurt! Bereid u maar alvast voor!!!

Auteur: Miss Laura Artemis

Hallo! Ik ben Miss Artemis, beter bekend als Laura. Een meisje van 31 uit Rotterdam. Een heksje, die gek is op poppetjes tekenen, vooral als ze Kawaii zijn. Ook hou ik van snailmail (je weet wel echte post met postzegels enzo), heb ik een beginnende verzameling washi tape en ben ik gek op sprookjes en mythologie natuurlijk. (Vandaar Miss Artemis). Evenals Artemis heb ik wel iets met kinderen, ik werk in de kinderopvang. Van jagen heb ik dan weer minder kaas gegeten, maar wat wil je, als vegetariƫr. Welkom in mijn stadse sprookje, loop met me mee, en laat je verwonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *