Oktober, tijd voor actie!

Het is weer oktober en dat betekend tijd voor actie.

De meeste lezers zal het niet ontgaan zijn dat ik op Facebook de leuke groep 100 dingen minder beheer. Inmiddels zijn er 73 actieve en minder actieve verminderaars lid van deze groep. En ben ik bezig aan mijn 3e ronde van 100 dingen minder. Ook begint het mensen op te vallen die mijn huis binnen komen. Zo was er laatst een vriendin die vroeg waar al mijn spullen gebleven waren. Omdat ik vooral kleine frutsel dingen heb weg gedaan en zelf niet echt merk dat ik 200 dingen minder bezit heb ik bij hoog en bij laag volgehouden dat ik even veel spullen had als daarvoor. Maar stiekem vond ik het wel leuk dat het opviel dat ik aan het verminderen ben.

Hoewel ik aardig op weg ben leek het me toch leuk om in oktober mee te gaan doen met d’ruitdaging. Het is de bedoeling om in Oktober iedere dag iets weg te doen aan de hand van leuke opdrachtjes die je in je mailbo krijgt. (mee doen kan nog steeds, en een dagje over slaan is helemaal niet erg). Omdat ik al zoveel heb weg gedaan de afgelopen maanden dacht ik niet dat er nog veel winst viel te behalen en heb ik ingezet op 31 dingen minder. (een ding per dag leek me heel schappelijk) Maar op dag 2 heb ik al 15 dingen de deur gewezen.

d'ruitdaging dag 2

Vandaag was de opdracht om je sieraden eens onder de loep te nemen. Wat draag je echt niet meer? En kan dus weg? Ik dacht dat ik het meeste al weg had gedaan. maar kwam toch nog 9 paar oorbellen en wat haar frutsels tegen. Huppakee weg ermee. Ik kan er vast wat meiden op de BSO blij mee maken. (ik vrees dat de ouders wat minder blij met me gaan zijn)

Dan is per 1 oktober ook de buy nothing new maand van start gegaan. Net als vorig jaar doe ik ook daar aan mee. Alleen blijkt, dat net als vorig jaar deze actie mijn e-mailadres niet herkent. Ik wacht dus nog steeds op het bevestigingsmailtje. Ik hou het er maar op gewoon niets nieuws te kopen. Maar ik geloof dat er hier ook mailtjes horen te komen met opdrachtjes ter motivatie. Correct me if i’m wrong.

Oktober is dus tijd voor actie!

Auteur: Miss Laura Artemis

Hallo! Ik ben Miss Artemis, beter bekend als Laura. Een meisje van 31 uit Rotterdam. Een heksje, die gek is op poppetjes tekenen, vooral als ze Kawaii zijn. Ook hou ik van snailmail (je weet wel echte post met postzegels enzo), heb ik een beginnende verzameling washi tape en ben ik gek op sprookjes en mythologie natuurlijk. (Vandaar Miss Artemis). Evenals Artemis heb ik wel iets met kinderen, ik werk in de kinderopvang. Van jagen heb ik dan weer minder kaas gegeten, maar wat wil je, als vegetariër. Welkom in mijn stadse sprookje, loop met me mee, en laat je verwonderen.

2 gedachten over “Oktober, tijd voor actie!”

    1. De vegan challange noemde ik niet omdat ik nog best wat kaas en ei heb liggen dat op moet. Maar ik koop deze maand geen nieuwe dierlijke producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *