Deze week deed ik….

Vorige week lukte het door alle kerstdrukte niet om toen al mijn “Deze week deed ik….” post te maken. (toen wist ik nog niet hoe je mobiel kon bloggen) Dus eigenlijk beslaat deze week stiekem twee weken. Met een terugblik op alle feestdagen en sneeuw.

in kerstlau kerst

Pret met kerstmutsen

in sneeuw

En met sneeuw. Dat is natuurlijk het allerleukst als je de sjaal en de baret van je tante aan mag.

in schilderij

Gaan we ook nog even met die klei met die balletjes waar we vorige keer ook mee waren. En weg was ze. Het resultaat mag er wezen. Let vooral ook op het zeepaardje in de hoek.

lau en roelien oud en nieuwdeb en lau oud en nieuw

Nog even gekke bekken trekken voordat het nieuwe jaar begint.

groep oud en nieuw

Hoera, het is 2015!!! xxx van ons

rood

Bij een nieuw jaar horen nieuwe voornemens. Dit is Rood(kapje). En het idee is was om een 365 dagen project te maken waarbij ik iedere dag een foto van haar maak. Het is nu 5 uh 6 januari en ik heb er al 3. Maak daar dus maar een 182,5 dagen project van.

Auteur: Miss Laura Artemis

Hallo! Ik ben Miss Artemis, beter bekend als Laura. Een meisje van 31 uit Rotterdam. Een heksje, die gek is op poppetjes tekenen, vooral als ze Kawaii zijn. Ook hou ik van snailmail (je weet wel echte post met postzegels enzo), heb ik een beginnende verzameling washi tape en ben ik gek op sprookjes en mythologie natuurlijk. (Vandaar Miss Artemis). Evenals Artemis heb ik wel iets met kinderen, ik werk in de kinderopvang. Van jagen heb ik dan weer minder kaas gegeten, maar wat wil je, als vegetariër. Welkom in mijn stadse sprookje, loop met me mee, en laat je verwonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *