November geefmaand #dag15


Vandaag was zo’n dag dat geven nogal makkelijk ging.  Maar ook een dag waarvan je denkt telt dit mee voor de Geefmaand?  Want normaal zou ik dit ook gegeven hebben.

Het was de dag van het afscheidsetentje van mijn collega.  Last minute besloten collega’s dat er ook een cadeautje gegeven moest worden. Ik bood aan dat te halen.  Samen met de 2 kinderen die ik op dat moment had.  Omdat zij een continu rooster hebben en de rest niet.  Ik moet zeggen dat dat al een hele opgave was, met twee jongetjes die iedere winkel als een klimrek zien. We slaagden voor een leuk cadeau pakket, dat ook nog eens in super in de aanbieding was bij elkaar te scharrelen.  Missie geslaagd.

Er moest nog een cadeau gemaakt worden met de kinderen.  Ik had iets willen maken met bordjes met tekst erop die de kinderen op zouden houden, wat dan weer een foto van gemaakt zou worden. Alle foto’s bij elkaar zouden dan weer een zijn vormen.  Maar mijn energie was zo laag de afgelopen tijd (en er was 2 weken lang inval)  dat het niet gelukt was. Maar met mijn instax zou het wel lukken.  De rest had dat een beetje duur gevonden.  Dus doneerde ik een rolletje voor dit doel.

  • Mijn collega’s mochten op mijn parkeerkaart parkeren. Scheelt hun een boel parkeerkosten en kost mij niet zoveel.

En we betaalde natuurlijk met zijn allen voor het eten van mijn vertrekkende  collega 🙂 (maar dat lijkt me niet meer dan logisch)

Kortom een geefdagje dat nogal als vanzelfging. Maar waar ik natuurlijk wel extra mijn best voor hebv gedaan.

img_20161116_042336

Auteur: Miss Laura Artemis

Hallo! Ik ben Miss Artemis, beter bekend als Laura. Een meisje van 31 uit Rotterdam. Een heksje, die gek is op poppetjes tekenen, vooral als ze Kawaii zijn. Ook hou ik van snailmail (je weet wel echte post met postzegels enzo), heb ik een beginnende verzameling washi tape en ben ik gek op sprookjes en mythologie natuurlijk. (Vandaar Miss Artemis). Evenals Artemis heb ik wel iets met kinderen, ik werk in de kinderopvang. Van jagen heb ik dan weer minder kaas gegeten, maar wat wil je, als vegetariër. Welkom in mijn stadse sprookje, loop met me mee, en laat je verwonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *