Ruimen

Soms dan heb je van die dagen dat je het ineens gehad hebt met alle troepjes en rommeltjes om je heen. Vandaag had ik zo’n dag. Alles moest weg. En dan vooral de enorme puinhopen op mijn bureau. Dus werd er een grote tas gepakt en werd er geruimd. Ik bedoel als ik dan een keer zo’n bui heb profiteer ik er maar direct van. Voor ik het weet waait het weer over.

En nu ik toch bezig was konden de cd’s ook wel ergens anders staan. En dat ene kastje kon ik net zo goed even in elkaar zetten. Zodat de verfjes en kleitjes daarin opgeborgen konden worden.

DSC_0048

Na een uurtje ruimen was dit het resultaat. En weet ik zeker dat ik de komende weken meer van dit soort uurtjes in ga plannen.

 

Auteur: Miss Laura Artemis

Hallo! Ik ben Miss Artemis, beter bekend als Laura. Een meisje van 31 uit Rotterdam. Een heksje, die gek is op poppetjes tekenen, vooral als ze Kawaii zijn. Ook hou ik van snailmail (je weet wel echte post met postzegels enzo), heb ik een beginnende verzameling washi tape en ben ik gek op sprookjes en mythologie natuurlijk. (Vandaar Miss Artemis). Evenals Artemis heb ik wel iets met kinderen, ik werk in de kinderopvang. Van jagen heb ik dan weer minder kaas gegeten, maar wat wil je, als vegetariër. Welkom in mijn stadse sprookje, loop met me mee, en laat je verwonderen.

2 gedachten over “Ruimen”

  1. Wanneer kom je bij mij langs. Nieuwe stofzuiger zit nog in doos kan je bij bezoek zeggen dat ie die dag bezorgd is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *