Deze week deed ik…..

debbie wacht tot er mensen komen helpen

Debbie dacht dat ze met een steekkarretje wel wat verf op kon komen halen. Helaas bleek het karretje dat niet te overleven. Dus wachtten we op hulptroepen.
marathon strijk

Hoppa tijd voor de kwartaal strijk. Iedere keer neem ik mee voor het dit keer echt bij te houden. En iedere keer weer komt het erop neer dat ik pas ga strijken als mensen vragen of ik nieuwe kleren heb, omdat ik iets aan heb dat zo ver achter in mijn kast lag dat ik het bestaan niet meer vermoedde.

Tijd voor de kwartaal marathon strijk onder het genot van wie is de mol.

filmpje kijken bij een vriend

Daarna was het tijd om een filmpje te kijken bij een vriend. Eindelijk heb ik Life of Pi gezien. Ik moet bekennen dat ik er meer van verwacht had. De beelden zijn mooi. En het eindigt ook mooi. Maar het was tussendoor niet pakkend genoeg of zo. Ik kan het niet precies uitleggen.

en pizza eten

Tijd voor Pizza!

hello kitty ijsje

En een Hello Kitty ijsje. Als is er naar mijn idee helemaal niets Hello Kitty aan dit ijsje. Behalve dan dat het roze is. Er stond niet eens een Hello Kitty op de verpakking. Mijn nichtje zou dat nooit pikken. En ik trouwens ook niet. #teleurgesteld

alien risk

Daarna was het tijd voor een potje Alien risk bij weer andere vrienden die niet op de foto wilde. Het spelletje ziet er ingewikkeld uit, en dat is het ook. Toch werd ik tweede. Kennelijk ben ik goed met ingewikkelde spelletjes šŸ˜› (of zou het beginners geluk zijn?)

Auteur: Miss Laura Artemis

Hallo! Ik ben Miss Artemis, beter bekend als Laura. Een meisje van 31 uit Rotterdam. Een heksje, die gek is op poppetjes tekenen, vooral als ze Kawaii zijn. Ook hou ik van snailmail (je weet wel echte post met postzegels enzo), heb ik een beginnende verzameling washi tape en ben ik gek op sprookjes en mythologie natuurlijk. (Vandaar Miss Artemis). Evenals Artemis heb ik wel iets met kinderen, ik werk in de kinderopvang. Van jagen heb ik dan weer minder kaas gegeten, maar wat wil je, als vegetariƫr. Welkom in mijn stadse sprookje, loop met me mee, en laat je verwonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *