November geefmaand #dag 2

img_20161102_095930

Mijn lief en ik hebben de gewoonte een lief briefje voor elkaar achter te laten als we als laatst achterblijven in elkaars huis. Opzoek naar papier vond ik een mapje post it’s. Natuurlijk kon ik mezelf niet in bedwang houden en maakte ik een post it art voor hem. Ā Meer uiteraard iets liefs op alle briefjes šŸ™‚

Ook zet ik een kopje thee voor mijn collega.

Daarna stort ik volledig in. Ik krijg zo’n hoofdpijn dat ik ervan moet overgeven. Ā Als mijn fruit en mijn lunch in de gootsteen beland zijn vind mijn collega me. Ā En stuurt me naar huis. Ā Ik ben blij dat ik mijn geefactie al gedaan heb voordat ik instorte.


 

Auteur: Miss Laura Artemis

Hallo! Ik ben Miss Artemis, beter bekend als Laura. Een meisje van 31 uit Rotterdam. Een heksje, die gek is op poppetjes tekenen, vooral als ze Kawaii zijn. Ook hou ik van snailmail (je weet wel echte post met postzegels enzo), heb ik een beginnende verzameling washi tape en ben ik gek op sprookjes en mythologie natuurlijk. (Vandaar Miss Artemis). Evenals Artemis heb ik wel iets met kinderen, ik werk in de kinderopvang. Van jagen heb ik dan weer minder kaas gegeten, maar wat wil je, als vegetariƫr. Welkom in mijn stadse sprookje, loop met me mee, en laat je verwonderen.

4 gedachten over “November geefmaand #dag 2”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *