November geefmaand #dag 3

Zoals ik gisteren al schreef werd ik ineens onwel.  Eigenwijs als ik was wilde ik toch gaan werken. Maar mijn collega’s zagen in dat dat geen goed idee was.  Aangezien ik mijn bed nog niet uit geweest ben hebben ze dat best goed ingeschat.

Dus moest mijn geefactie vandaag ook vanuit bed.  Een tijdje geleden beloofde ik een vriendin en LinkedIn aanbeveling voor haar te schrijven.  Maar ik nam de tijd daar maar niet voor.  Vandaag heb ik dus een mooie aanbeveling voor haar geschreven die meteen een plekje op haar website kreeg.

Een andere vriendin deed mee met een wedstrijd.  Ze had stemmen nodig voor een flyer die ze gemaakt had.  Dus heb ik op haar gestemd en mijn Facebook vrienden gevraagd hetzelfde te doen.

En er was een vriendinnetje dat even een lastige periode heeft.  Ik besloot te informeren hoe het met haar ging en haar te laten weten dat ik aan haar denk.

Zo zie je maar weer, zelfs vanuit bed kun je geven.  En daar ben ik erg dankbaar voor!

Auteur: Miss Laura Artemis

Hallo! Ik ben Miss Artemis, beter bekend als Laura. Een meisje van 31 uit Rotterdam. Een heksje, die gek is op poppetjes tekenen, vooral als ze Kawaii zijn. Ook hou ik van snailmail (je weet wel echte post met postzegels enzo), heb ik een beginnende verzameling washi tape en ben ik gek op sprookjes en mythologie natuurlijk. (Vandaar Miss Artemis). Evenals Artemis heb ik wel iets met kinderen, ik werk in de kinderopvang. Van jagen heb ik dan weer minder kaas gegeten, maar wat wil je, als vegetariër. Welkom in mijn stadse sprookje, loop met me mee, en laat je verwonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *