November geefmaand #dag11

Vandaag besluit ik een gouwe ouwe uit het Random act’s of kindness handboek uit te voeren.  Waarvan er meerdere in omloop zijn, al heb ik er nog 0 gelezen.  Maar op het wereld wijde web doe je ook genoeg inspiratie op.  Dus gooide ik 0,80 ct in een snoepautomaat om er een Mars uit te trekken,  maar liet ik de mars liggen voor de gelukkige vinder.

Ook deed ik extra mijn best op een verjaardagsmuts voor een peuter die afscheid nam van van de peuteropvang. Het moest wel een Elza muts worden. Met een vlecht van crêpepapier.

Ik ging ook naar het verjaardagsoptreden van mijn ex. Ondanks dat ik en mijn nieuwe liefde die mee ging ons eigenlijk niet zo lekker voelde.  En een avondje netflixxen zonder netflix (want dat hebben we niet) ons eigenlijk ook wel lekker in de oren klonk.

Kortom weer een lekker geef dagje 🙂

img_20161111_081123

Auteur: Miss Laura Artemis

Hallo! Ik ben Miss Artemis, beter bekend als Laura. Een meisje van 31 uit Rotterdam. Een heksje, die gek is op poppetjes tekenen, vooral als ze Kawaii zijn. Ook hou ik van snailmail (je weet wel echte post met postzegels enzo), heb ik een beginnende verzameling washi tape en ben ik gek op sprookjes en mythologie natuurlijk. (Vandaar Miss Artemis). Evenals Artemis heb ik wel iets met kinderen, ik werk in de kinderopvang. Van jagen heb ik dan weer minder kaas gegeten, maar wat wil je, als vegetariër. Welkom in mijn stadse sprookje, loop met me mee, en laat je verwonderen.

2 gedachten over “November geefmaand #dag11”

    1. Hihihi zo frequent heb ik al jaren niet meer geblogt 🙂

      En ik ben hier niet alleen in. Op de facebookgroep van de Geefmaand zitten nog zo’n 200 leden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *