November Geefmaand #dag12

img_20161112_193910

Rotterdam is niet zo ver van Maassluis, dus Sint en Piet wisten ons huisje snel te vinden.  Helaas had ik mijn schoenen aan. Dus kreeg alleen vriend lief een lekkernij in zijn schoen.

Bij de supermarkt kregen we pannenzegels die wij niet sparen. Ik wil eigenlijk actief gaan vragen of iemand ze spaart.  Tot mijn oog op het gezocht/aangeboden bord valt.  Ik zet de zegeltjes daar neer.

Omdat het even niet zo goed ging met mijn gezondheid was ik steeds ontzettend moe als ik uit mijn werk kwam. Eigenlijk had ik totaal geen energie meer voor koken.  Dus aten we thuisbezorgd,  uit of kookte de allerliefste.  Vandaag kook ik dus.  Hoewel dat normaal helemaal niet zo bijzonder is.  En ik dat nooit als geef actie mee zou tellen voelt het nu wel als een cadeautje.  Mijn lief vind het vreselijk dat ik het zo benoem.  Hij doet het immers graag voor me.  Maar ik wil hem toch laten weten dat ik dat bijzonder vind.  En helemaal niet vanzelfsprekend.

 

Auteur: Miss Laura Artemis

Hallo! Ik ben Miss Artemis, beter bekend als Laura. Een meisje van 31 uit Rotterdam. Een heksje, die gek is op poppetjes tekenen, vooral als ze Kawaii zijn. Ook hou ik van snailmail (je weet wel echte post met postzegels enzo), heb ik een beginnende verzameling washi tape en ben ik gek op sprookjes en mythologie natuurlijk. (Vandaar Miss Artemis). Evenals Artemis heb ik wel iets met kinderen, ik werk in de kinderopvang. Van jagen heb ik dan weer minder kaas gegeten, maar wat wil je, als vegetariër. Welkom in mijn stadse sprookje, loop met me mee, en laat je verwonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *