Inspiratie

Na het heerlijke meiden dagje gisteren op de vrijgezellenpartij van mijn zusje ben ik helemaal ge-inspireert geraakt. Want wat is het fijn om met een groepje mensen (vrouwen in dit geval) samen spiritueel en creatief bezig te zijn.

De groep was 50/50 verdeeld, zij die spiritueel zijn en zich daar bewust van zijn en zij die er wel voor open staan maar er verder niet heel erg bewust mee bezig zijn.

Toch was de sfeer warm, gezellig, vriendelijk, open en spontaan. We hebben prachtige godinnen kettingen zitten freubelen. Heerlijke cupcakjes gegeten. Onze handen laten lezen (waar echt wel meer in stond dan alleen die twee kinderen) en orakelkaarten gelegd. (nu heb ik weer een nieuw orakel deck voor op mijn verlanglijstje, want och, wat zijn die Gaia kaarten mooi en zit ik ernstig te twijfelen of een opleiding tot handanalist niet iets voor mij is)

Na deze dag had ik op Facebook een gesprekje met een lief heksje dat workshops geeft. Ik prees haar met haar leuke ideeën, en schappelijke prijzen. Een workshop voor 15 euro vind ik heel erg netjes. Er zijn mensen die makkelijk het dubbele durven te vragen. Van het een kwam het ander en voor we het wisten hadden we het over een Sneeuwwitje workshop voor grote meisjes die ik al heel lang eens zou willen doen. Over je schoonheid van binnen en van buiten, toverspiegels die je altijd in fluisteren hoe mooi je bent, en complimentjes geven en ontvangen.

Waarom ga je die workshop niet geven? Vroeg het heksje. Ik doe mee als hij op een dag is dat ik kan.
Daar had ik eigenlijk geen goed argument voor. Toen ik dat voorzichtig Twitterde leverde dat me meteen twee retweets op. (waarvoor trouwens dank) Wat mij er nogmaals in steunde dat het universum me steunt en dat ik gewoon die sprong in het diepe naar workshops voor volwassenen eens moet gaan maken.

Dus in Oktober ga ik een workshop geven. Over de Sneeuwwitje in ons zelf. Hoe ik het precies ga vormgeven weet ik nog niet helemaal. Omdat het de eerste keer is dat ik zoiets doe zal het gewoon bij mij in de woonkamer zijn en is er plek voor 4 dames. Nu dus nog maar voor 3. En 15 euro vind ik ook een mooi bedrag voor een workshop van 2 uur met blijvende herinnering.

Zo, het staat hier, zwart op wit, nu kan ik er niet meer onderuit. Nu moet ik wel!

Auteur: Miss Laura Artemis

Hallo! Ik ben Miss Artemis, beter bekend als Laura. Een meisje van 31 uit Rotterdam. Een heksje, die gek is op poppetjes tekenen, vooral als ze Kawaii zijn. Ook hou ik van snailmail (je weet wel echte post met postzegels enzo), heb ik een beginnende verzameling washi tape en ben ik gek op sprookjes en mythologie natuurlijk. (Vandaar Miss Artemis). Evenals Artemis heb ik wel iets met kinderen, ik werk in de kinderopvang. Van jagen heb ik dan weer minder kaas gegeten, maar wat wil je, als vegetariër. Welkom in mijn stadse sprookje, loop met me mee, en laat je verwonderen.

2 gedachten over “Inspiratie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *