Oude vrienden

De oude vriend die al jaren in het buitenland verbleef kwam plotseling langs, omdat hij in de buurt was. En weg gingen mijn voornemens over iedere dag bloggen, en ook nog eens iets te zeggen te hebben.
Want ik werd te veel in beslag genomen door herinneringen aan vervlogen tijden. Toen wij allebei nog een stuk jonger waren, we zullen nooit meer zo jong zijn als toen, maar aan de andere kant, we zullen ook nooit meer zo jong zijn als nu.

Soms overkomt het leven je en heb je gewoon weg even geen tijd om erover te schrijven.

Tot morgen!

Auteur: Miss Laura Artemis

Hallo! Ik ben Miss Artemis, beter bekend als Laura. Een meisje van 31 uit Rotterdam. Een heksje, die gek is op poppetjes tekenen, vooral als ze Kawaii zijn. Ook hou ik van snailmail (je weet wel echte post met postzegels enzo), heb ik een beginnende verzameling washi tape en ben ik gek op sprookjes en mythologie natuurlijk. (Vandaar Miss Artemis). Evenals Artemis heb ik wel iets met kinderen, ik werk in de kinderopvang. Van jagen heb ik dan weer minder kaas gegeten, maar wat wil je, als vegetariƫr. Welkom in mijn stadse sprookje, loop met me mee, en laat je verwonderen.

2 gedachten over “Oude vrienden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *