Blog voornemens

Ik wil graag haalbare blog voornemens hebben. Haalbaar want ik ken mezelf. Ik kan me voornemen iedere dag te gaan bloggen, maar dat gaat me toch niet lukken. Er zijn altijd avonden, weekenden, vakanties, waarin ik te druk ben met leven om te bloggen. Natuurlijk kan ik blogjes vooruit gaan werken. Maar dat zou voelen als valsspelen. Hoewel ik ooit een veelblogger was en dicht tegen ieder dag aan zat gaat echt iedere dag bloggen niet werken voor mij.

Wat gaat wel werken? Meer bloggen? Dit jaar kom ik met dit blogje erbij aan 137 blogjes. Dat aantal moet omhoog kunnen. 
Meer met video experimenteren. 
Meer (zelfgetekende) illustraties toevoegen
Mijn blog gebruiken als stok achter de deur voor mijn drakenverhaal en daar wekelijks een stukje van op mijn blog zetten. 
Af en toe fictie proberen te schrijven
Mooie, haalbare doelen lijkt me. Ben benieuwd hoe ver ik kom. 
Dan rest mij nog jullie allemaal een heel gelukkig 2013 te wensen. Maak er een ongelofelijk feest van!!!

Auteur: Miss Laura Artemis

Hallo! Ik ben Miss Artemis, beter bekend als Laura. Een meisje van 31 uit Rotterdam. Een heksje, die gek is op poppetjes tekenen, vooral als ze Kawaii zijn. Ook hou ik van snailmail (je weet wel echte post met postzegels enzo), heb ik een beginnende verzameling washi tape en ben ik gek op sprookjes en mythologie natuurlijk. (Vandaar Miss Artemis). Evenals Artemis heb ik wel iets met kinderen, ik werk in de kinderopvang. Van jagen heb ik dan weer minder kaas gegeten, maar wat wil je, als vegetariër. Welkom in mijn stadse sprookje, loop met me mee, en laat je verwonderen.

Eén gedachte over “Blog voornemens”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *