Met ons hoofd in de wolken Pasen vieren

Vorige week was het Pasen. Dat moest gevierd.

IMG_20160328_132702

Dus kocht ik bij de HEMA een leuk eierverf setje. En kliederde ik wat eitjes onder. Mijn nieuwe liefde met een D zag dat ook wel zitten en schilderde vrolijk mee.

IMG_20160328_133308

Zijn onze eitjes niet prachtig geworden?!?!

Daarna werd het tijd om het wat hoger op te zoeken. Rotterdam is jarig en viert dat met een reuzenrad naast de Markthal. Ik ben gek op die dingen, dus ik moest en zou.

DSC_0197

Daar zaten we dan met ons hoofd in de wolken. Te genieten van het uitzicht van mijn stadje (ons stadje).

IMG-20160328-WA0012

Dat uitzicht met al zijn moderne gebouwen, je houd ervan of je haat het. Ik hou er toevallig van, heel erg. Het is voor mij echt het stukje aarde waar ik thuis hoor. Als ik het centraal station binnen rijd denk ik, jippie, ik ben weer thuis.

DSC_0191

En stiekem is er natuurlijk nog best wat over van die oude binnenstad. Neem nu alleen de Laurenskerk al!

DSC_0204

Maar ook de jaren 80 bouw mag er wat mij betreft best zijn. Het reuzenrad zelf is trouwens ook een aanwinst voor de stad. Het is bijna jammer dat het 10 april alweer weg gaat. Maar mocht je voor die tijd nog in de stad komen, vergeet dan niet een ritje te maken.

DSC_0206

Want zeg nu zelf dit is toch ook gewoon kunstig?

Jemig, ik lijk wel verliefd. Zo prachtig vind ik alles. Ach als dit de effecten daarvan zijn dan hoop ik dat het nog heel lang duurt.

 

Xxx

 

Auteur: Miss Laura Artemis

Hallo! Ik ben Miss Artemis, beter bekend als Laura. Een meisje van 31 uit Rotterdam. Een heksje, die gek is op poppetjes tekenen, vooral als ze Kawaii zijn. Ook hou ik van snailmail (je weet wel echte post met postzegels enzo), heb ik een beginnende verzameling washi tape en ben ik gek op sprookjes en mythologie natuurlijk. (Vandaar Miss Artemis). Evenals Artemis heb ik wel iets met kinderen, ik werk in de kinderopvang. Van jagen heb ik dan weer minder kaas gegeten, maar wat wil je, als vegetariër. Welkom in mijn stadse sprookje, loop met me mee, en laat je verwonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *