Sprookjesjuf doet een festival

Sprookjesjuf heeft haar eerste festival gedraaid. Ik ben zo blij dat ik brutaal genoeg geweest ben om mezelf aan te bieden als kinderhoek toen ik hoorde dat dit festival in oprichting was. Ik vond dit zelf een enorme stap. Want zitten ze wel op mij te wachtten? Willen ze wel een kinderhoek? En hoe zit dat met de financiële  kant van het verhaal? Bovendien had ik wel een grote mond, maar kon ik dit wel echt?!?

 Natuurlijk wist ik niet zeker of ik dat wel kon. Of hoe dat er dan precies uit moest gaan zien. En of ik wel aan genoeg mensen kon komen die mij wilde helpen. Maar ik sprong in het diepe en het universum was zo aardig mij op te vangen.

Van alle kanten kreeg ik hulp. Mam, Fatima en Chloe bedankt. Jullie maakte het niet alleen een stuk gezelliger, ik had heel veel aan jullie hulp en waardeer het heel erg dat jullie bereid waren een deel van je vrije tijd op te offeren om mij te helpen.

Marqt heeft de materialen van een van mijn workshops volledig gesponsord waardoor de prijzen van beide workshops flink naar beneden konden om uit de kosten te raken.

De conclusie is dat ik een hele leuke dag heb gehad, waar ik reclame het kunnen maken voor www.sprookjesjuf.nl. Dat ik niets heb verdiend, maar wel uit de kosten ben. Maar bovenal dat de sfeer zo fantastisch was dat ik me nu al verheug op volgend jaar.

En als jij nu graag een kinderfeestje wil organiseren of een kinderhoek wilt op je buurtfeest, festival of BSO neem dan vooral contact op met mij. Ook leuk om cadeau te geven. Want in tijden van crisis kan niet iedereen een kinderfeestje geven. Vanaf 60 euro heb je al een heel leuk feestje voor 6 kinderen exclusief reiskosten. Kies je voor een feestje met duurdere materialen wordt daar een meerprijs van 2,50 per kind voor gerekend. Extra kinderen kosten 12,50 met een maximum van 10 kinderen.

Auteur: Miss Laura Artemis

Hallo! Ik ben Miss Artemis, beter bekend als Laura. Een meisje van 31 uit Rotterdam. Een heksje, die gek is op poppetjes tekenen, vooral als ze Kawaii zijn. Ook hou ik van snailmail (je weet wel echte post met postzegels enzo), heb ik een beginnende verzameling washi tape en ben ik gek op sprookjes en mythologie natuurlijk. (Vandaar Miss Artemis). Evenals Artemis heb ik wel iets met kinderen, ik werk in de kinderopvang. Van jagen heb ik dan weer minder kaas gegeten, maar wat wil je, als vegetariër. Welkom in mijn stadse sprookje, loop met me mee, en laat je verwonderen.

3 gedachten over “Sprookjesjuf doet een festival”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *