Best wel goed in sommige dingen

Je hebt van die mensen die zijn overal goed in. En van alles weten ze ook iets te maken om goed in te kunnen zijn.

Ik ben niet zo’n mens. Ik kan veel een beetje. En sommige dingen een beetje goed. Maar niets echt heel erg goed, en al helemaal niet alles goed.

Vandaag vind ik sowieso alles maar een beetje zo, zo. En mijn eigen kunnen al helemaal. Op youtube kijk ik naar filmpjes van mensen die helemaal niet zo zo zijn. Zij kunnen met camera’s door hun huis heen lopen en dan is het overal gewoon netjes opgeruimd en schoon. Als ik dat zie denk ik ik moet ook zo’n dure camera en zo’n huis dat door een werkster aan kant word gehouden. Of misschien heb ik gewoon wat smetvrees nodig. Dan kan ik het zelf doen.

Bij die mensen is de belichting ook altijd geniaal. inmiddels weet ik dat dat komt omdat ze hele lampen sets in hun woonkamer hebben staan. Niets even snel een filmpje schieten met webcam of smartphone.

Meestal helpt het dan als ik een filmpje van Enzo Knol kijk. Hij heeft wel vette camera’s. En rent door huizen heen die altijd opgeruimd zijn. Maar verlichting en statieven komen in zijn filmpjes niet voor. En dat is fijn. Dan denk je als kijker, nou zoiets, dat kan ik ook. Ik denk dat mensen daar van houden. Van het gevoel dat ze iets ook wel kunnen. Ongeacht of dit echt zo is.

Maar vandaag is anders, vandaag kijk ik naar filmpjes van een lesbisch stel. Ze zijn natuurtalenten in filmpjes maken. En hun leven is perfect. Hun huis is altijd netjes, het beddengoed gestreken, en zelfs in lesbisch zijn zijn ze goed. Verdorie denk ik, zelfs in lesbisch zijn ben ik gefaald. Ik heb een relatie met een man. Ik klap mijn laptop dicht en ga maar slapen. Daarin ben ik tenminste best wel een beetje goed.

Auteur: Miss Laura Artemis

Hallo! Ik ben Miss Artemis, beter bekend als Laura. Een meisje van 31 uit Rotterdam. Een heksje, die gek is op poppetjes tekenen, vooral als ze Kawaii zijn. Ook hou ik van snailmail (je weet wel echte post met postzegels enzo), heb ik een beginnende verzameling washi tape en ben ik gek op sprookjes en mythologie natuurlijk. (Vandaar Miss Artemis). Evenals Artemis heb ik wel iets met kinderen, ik werk in de kinderopvang. Van jagen heb ik dan weer minder kaas gegeten, maar wat wil je, als vegetariër. Welkom in mijn stadse sprookje, loop met me mee, en laat je verwonderen.

5 gedachten over “Best wel goed in sommige dingen”

  1. Als ik om me heen kijk dan ben ik altijd blij dat familie en vrienden nog geen RTL/SBS programma op me af hebben gestuurd om die permanente rommel op te ruimen. No way dat ik met een camera dat ook nog zelf durf vast te leggen 🙂

    Je liet me wel lachen overigens want je hebt het heel herkenbaar opgeschreven!

    1. Ik moest er zelf stiekem ook wel een beetje om lachen. Dus maakte ik mijn zusje wakker om hem aan haar voor te lezen, zodat zij ook kon lachen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *