Hoe mijn huis steeds meer Kawaii werd

Kawaii betekend zoiets als schattig op zijn Japans.
Nergens ter wereld zijn mensen zo goed in dingen schattig maken als in Japan. Ik roep al heel lang dat ik niet snap waarom zoveel dingen alleen in het saai zijn. Ik was dan ook helemaal blij toen Jordan met een reeks tandenborstels met leuke designs voor volwassenen kwam. Eindelijk werden volwassenen eens niet gediscrimineerd op leeftijd en mogen wij ook dingen in het leuk.

Maar in Japan is het dus heel normaal dat er van alles een versie is het leuk is. Volg mijn kawaii avonturen in mijn huisje….

Woehoe een gordijn in mijn koelkast

En mijn badkamer Japanse style. Met een luchtverfrisser die naar plastic ruikt!!!!

Auteur: Miss Laura Artemis

Hallo! Ik ben Miss Artemis, beter bekend als Laura. Een meisje van 31 uit Rotterdam. Een heksje, die gek is op poppetjes tekenen, vooral als ze Kawaii zijn. Ook hou ik van snailmail (je weet wel echte post met postzegels enzo), heb ik een beginnende verzameling washi tape en ben ik gek op sprookjes en mythologie natuurlijk. (Vandaar Miss Artemis). Evenals Artemis heb ik wel iets met kinderen, ik werk in de kinderopvang. Van jagen heb ik dan weer minder kaas gegeten, maar wat wil je, als vegetariër. Welkom in mijn stadse sprookje, loop met me mee, en laat je verwonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *