Deze week deed ik…..

ik in de regen

Een rustig weekje geweest, misschien wel door het slechte weer. Ik vond in ieder geval mijn regenjas die ik al een tijdje kwijt was weer terug. Nu kan ik afwisselen tussen panterprint en knalroze, want inmiddels kocht ik een nieuwe.

maskertje van tamara

Ik kreeg een maskertje per post. Dus ben meteen met dat maskertje in bad gaan liggen terwijl de regen een concert verzorgde op mijn dak. Hmmmmmm

post van elsa

Ik kreeg een heel lief pakketje van een instagram vriendinnetje omdat ik haar wat snoepjes had opgestuurd. Of ik haar penvriendinnetje wil zijn. Maar natuurlijk. Dus deze week kreeg ik er een penvriendinnetje bij. šŸ™‚

post voor tess, rachel, jolanda en serajah

Ik verstuurde ook wat brieven. Met enveloppen die de verdubbeldame voor me gemaakt heeft. šŸ˜€

kerst in de bios

Ik ging naar de Bioscoop die vol stond met dit soort kerstbomen. En kerstversiering op de foto zetten is mijn nieuwe hobby. De film, deel zoveel van de Hunger Games was een geslaagd idee. Er komen gegarandeerd nog 100 delen achteraan.

yoga game

En ik ontdekte een nieuw app spelletje voor op mijn telefoon. Een Yoga game waarbij je instructievideo’s vrij kan spelen om zelf ook aan yoga te doen. Je kunt er ook leuke citaten mee op twitter, facebook of pintrest gooien. Nu gratis in de app store voor android en vast ook voor mensen die niet zo hip zijn dat ze android hebben. Ik vind het een aanrader.

Auteur: Miss Laura Artemis

Hallo! Ik ben Miss Artemis, beter bekend als Laura. Een meisje van 31 uit Rotterdam. Een heksje, die gek is op poppetjes tekenen, vooral als ze Kawaii zijn. Ook hou ik van snailmail (je weet wel echte post met postzegels enzo), heb ik een beginnende verzameling washi tape en ben ik gek op sprookjes en mythologie natuurlijk. (Vandaar Miss Artemis). Evenals Artemis heb ik wel iets met kinderen, ik werk in de kinderopvang. Van jagen heb ik dan weer minder kaas gegeten, maar wat wil je, als vegetariƫr. Welkom in mijn stadse sprookje, loop met me mee, en laat je verwonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *