Rennen en vliegen

Ik ren en vlieg mezelf een beetje voorbij.
Op dinsdag denk ik dat  vriend a wilde afspreken maar het bleek vriendin b te zijn. Op woensdag  ben ik vergeten dat dat wel de dag was dat vriend a wilde afspreken en verplaats ik met gemak de afspraak die op dinsdag niet door ging naar donderdag.

Volgens mij is het tijd voor even op de plaats rust.

Gelukkig heb ik volgende week een paar vrije dagen genomen, en is het daarna Pasen. Natuurlijk heb ik die dagen ook alweer bijna allemaal volgepland. Maar niet al te vol en alleen maar met leuke dingen.

Maar nu is daar geen tijd voor, ik moet nog een filmpje opnemen en daarna weer door naar mijn werk. Ik moet rennen, ik moet vliegen. Die rust komt later wel.

Auteur: Miss Laura Artemis

Hallo! Ik ben Miss Artemis, beter bekend als Laura. Een meisje van 31 uit Rotterdam. Een heksje, die gek is op poppetjes tekenen, vooral als ze Kawaii zijn. Ook hou ik van snailmail (je weet wel echte post met postzegels enzo), heb ik een beginnende verzameling washi tape en ben ik gek op sprookjes en mythologie natuurlijk. (Vandaar Miss Artemis). Evenals Artemis heb ik wel iets met kinderen, ik werk in de kinderopvang. Van jagen heb ik dan weer minder kaas gegeten, maar wat wil je, als vegetariër. Welkom in mijn stadse sprookje, loop met me mee, en laat je verwonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *