Uitdagingen Oktober het resultaat

In Oktober heb ik me op een aantal uitdagingen gestort.

D’ruitdaging

Er zijn ongeveer 120 dingen geweest die deze maand mijn huis hebben verlaten. Daarnaast zijn er nog dingen geweest die ik niet mee vind tellen maar de mevrouw van de organisatie wel. Zoals dozen die je bewaard voor het geval je ze ooit nodig hebt. En jaren en jaren aan bankafschriften. Ik had ingezet op 30 dingen minder. Maar ik geloof dat ik voor haar telling op 150 kom. Dat zijn een heleboel meer dingen minder dan dat ik gedacht had. Ik ga nog zeker 4 maanden door met verminderen. Dan heb ik een jaar verminderd en hoop ik toch wel 500 dingen minder te hebben. Ik sta nu op 321 dus dat is nog even flink doorwerken. Al heb ik volgens mijn collega geen dingen meer over. Zij informeerde laatst voorzichtig of ik nog wel spullen over had. Zoveel van mijn oude spullen zijn er inmiddels op de BSO terecht gekomen. Geruststellend vertelde ik haar dat ik gewoon erg veel dingen heb, dus dat ze zich geen zorgen hoeft te maken. Maar ik geloof niet dat ik haar heb kunnen overtuigen. Misschien binnenkort maar eens een foto van mijn nog steeds overvolle huis maken.

Buy nothing new month

Ik heb een paar momenten gehad dat ik glansrijk slaagde in dingen niet kopen. Echter zijn er ook momenten geweest dat ik me toch liet verleiden.

Ik heb 2 vormen gekocht om Sushi van te maken. Ja, ja wel bij de boodschappen. Maar toch.

Ik heb cadeautjes gekocht voor de verjaardag van mijn zusjes. En daarna heb ik voor mezelf ook mandjes gekocht om mijn ondergoed lade mee te organiseren. Ik moet zeggen dat ik wel heel blij ben met het georganiseerde resultaat. Bovendien kon ik ineens veel meer kwijt in mijn lade. En zag ik dat ik echt geen nieuw ondergoed nodig heb voorlopig. Op de een of andere manier ben ik altijd bang dat ik te weinig sokken en ondergoed Die heb ik dus ook gekocht.

Al met al valt de schade voor een normale maand heel erg mee. Maar voor een maand waarin je niets nieuws koopt zijn het toch een heleboel nieuwe dingen. Ik haal volgende maand dus gewoon wat dagen in.

Nu we het toch over volgende maand hebben, dan doe ik mee aan de Geefmaand wil jij ook mee doen kijk dan even naar de volgende link: http://geefmaand.com/

Caro merkte terecht op dat het wel een beetje op de borst klopperig kijk mij eens goed doen is als je al je geef acties beblogt. Net als vorig jaar zal ik dan ook niet al mijn acties bebloggen. Hoewel ik het ook gewoon inspirerend vind om leuke acties te delen en van anderen te lezen. Overigens zijn mijn meeste geefacties ook niet aan goede doelen. Maar gewoon aan vrienden en bekende. Ik vind mezelf niet geweldig of beter of wat dan ook door te geven. Wel vind ik het gewoon heel leuk om te geven. En om te bloggen, en om te delen. Een win win situatie dus eigenlijk.

Auteur: Miss Laura Artemis

Hallo! Ik ben Miss Artemis, beter bekend als Laura. Een meisje van 31 uit Rotterdam. Een heksje, die gek is op poppetjes tekenen, vooral als ze Kawaii zijn. Ook hou ik van snailmail (je weet wel echte post met postzegels enzo), heb ik een beginnende verzameling washi tape en ben ik gek op sprookjes en mythologie natuurlijk. (Vandaar Miss Artemis). Evenals Artemis heb ik wel iets met kinderen, ik werk in de kinderopvang. Van jagen heb ik dan weer minder kaas gegeten, maar wat wil je, als vegetariër. Welkom in mijn stadse sprookje, loop met me mee, en laat je verwonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *