Waar koop ik mijn kleding als…..

 Als er nog voor 9.30 een kind over me heen heeft gekost en ik nog tot 18.30 moet werken?

Het blijkt dus dat de winkels in het winkelcentrum om de hoek van mijn werk nog dicht zijn tot 9.30. Ik had geen tijd om te wachten. Gelukkig was de Hema wel open. En verkoopt die ook kleding.

Normaal gesproken zou ik daar alleen basics kopen. T-shirts van biologisch katoen. Ondergoed,  sokken.  Maar voor deze keer nam ik ook een rokje en een vestje mee

Ik vind het een goed basic outfit.  Maar zou het rokje normaal gesproken hebben laten liggen.  Er staat in dat het een s is. Maar dat is dan wel een s voor als je zes maanden zwanger bent.

Het vestje vind ik erg fijn. Ik heb zoiets ook in ecru maar dan van H&M.

DSC_0695

 

 

 

Auteur: Miss Laura Artemis

Hallo! Ik ben Miss Artemis, beter bekend als Laura. Een meisje van 31 uit Rotterdam. Een heksje, die gek is op poppetjes tekenen, vooral als ze Kawaii zijn. Ook hou ik van snailmail (je weet wel echte post met postzegels enzo), heb ik een beginnende verzameling washi tape en ben ik gek op sprookjes en mythologie natuurlijk. (Vandaar Miss Artemis). Evenals Artemis heb ik wel iets met kinderen, ik werk in de kinderopvang. Van jagen heb ik dan weer minder kaas gegeten, maar wat wil je, als vegetariër. Welkom in mijn stadse sprookje, loop met me mee, en laat je verwonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *