Wishlist

Volgens mij heeft iedereen wel een concert wishlist.
Een lijstje van bandjes of artiesten die je graag nog eens live zou willen zien. (behalve dan misschien de mensen die nooit naar festivals of concerten gaan) Ik heb zeker weten zo’n lijstje.

1 Ani di Franco
2 Anne Clark
3 Lisa Loeb
4 Breeders
5 Pixies

Staan daar bijvoorbeeld op (en nee, dit is geen compleet overzicht van muziek die ik leuk vind, dit zijn alleen de artiesten die ik leuk vind maar nog nooit live heb gezien en waarvan ik wel denk dat dat zou moeten gebeuren)

Ik ben bijvoorbeeld heel blij dat ik Patti Smith en Diamanda Galas al een keertje heb kunnen afstrepen.  En nu ben ik opnieuw heel blij. Want de nummer 1 van dit lijstje ga ik ook afstrepen. Ik heb zojuist besloten dat ik maandag naar miss Di Franco ga, en daar heb ik nu al heel erg veel zin in!!!

Auteur: Miss Laura Artemis

Hallo! Ik ben Miss Artemis, beter bekend als Laura. Een meisje van 31 uit Rotterdam. Een heksje, die gek is op poppetjes tekenen, vooral als ze Kawaii zijn. Ook hou ik van snailmail (je weet wel echte post met postzegels enzo), heb ik een beginnende verzameling washi tape en ben ik gek op sprookjes en mythologie natuurlijk. (Vandaar Miss Artemis). Evenals Artemis heb ik wel iets met kinderen, ik werk in de kinderopvang. Van jagen heb ik dan weer minder kaas gegeten, maar wat wil je, als vegetariër. Welkom in mijn stadse sprookje, loop met me mee, en laat je verwonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *