Afscheid 2

Morgen neem ik echt afscheid van de Peuterspeelzaal.
Mijn collega had geklaagd dat ze niet eens de ruimte had gehad om iets voor me te maken, met de kinderen.

10659196_10203937313864861_6313587937338176869_n

Morgen zal ik dus overladen worden met tekeningen. En knuffels. En echt zeg maar dag met je handje voor de aller aller aller laatste keer.

Dus ben ik vandaag de hele avond bezig geweest met cadeautjes inpakken voor de peuters. Ik wilde iets geven dat echt mij was. En liep ijsberend door mijn huis op zoek naar dat wat ik dan was.

Bellenblaas opperde mijn locatie manager, en mijn nichtje was het met haar eens. Bellenblaas is leuk.  Natuurlijk ben ik dat met ze eens, Maar bellenblaas is zo, standaard. Stoepkrijt dan, vond de manager, maar nichtje was het daar niet mee eens. Bellenblaas is veel leuker. Ik was nog steeds niet overtuigd. Totdat ik langs mijn badkamer liep, en mijn verzameling badeendjes zag staan. Nichtje is er gek op. En meteen wist ik wat ik zou gaan trakteren.

badbeestjes

Badbeestjes! Want wat is er nu leuker dan een beestje voor in bad? Ik legde het nog even voor bij nichtje. Bellenblaas is leuk, maar badbeestjes zijn toch wel even leuk als bellenblaas was haar conclusie. Dat willen de kindjes vast graag hebben. (en ik vermoed dat zij er daar ook wel eentje van wil hebben als er toevallig eentje over blijft :P)

Het cadeautje voor de collega’s is trouwens ook door nichtje goedgekeurd. Eigenlijk wilde ze het zelf wel mee naar huis nemen. En dan vooral het hartje. En wat is jouw favoriet?

10518632_10203937034017865_5786107035042768799_n

Auteur: Miss Laura Artemis

Hallo! Ik ben Miss Artemis, beter bekend als Laura. Een meisje van 31 uit Rotterdam. Een heksje, die gek is op poppetjes tekenen, vooral als ze Kawaii zijn. Ook hou ik van snailmail (je weet wel echte post met postzegels enzo), heb ik een beginnende verzameling washi tape en ben ik gek op sprookjes en mythologie natuurlijk. (Vandaar Miss Artemis). Evenals Artemis heb ik wel iets met kinderen, ik werk in de kinderopvang. Van jagen heb ik dan weer minder kaas gegeten, maar wat wil je, als vegetariër. Welkom in mijn stadse sprookje, loop met me mee, en laat je verwonderen.

Eén gedachte over “Afscheid 2”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *